14 Февруари 2013
                
                100973
            
	
	Някои хора се съмняват в  качеството на меда , когато е кристализирал. Трябва да се знае, че кристализацията на  меда е естествен физически процес и зависи от състава на меда и условията на съхраняването му.
Пчелният мед е преситен разтвор на глюкоза и постепенно преминава в равновесно състояние чрез кристализирането на излишната глюкоза. Колкото повече фруктоза съдържа медът, толкова по-бавно кристализира.
Още от "Съвети за дома"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                            
                         
                             
                             
                             
                             
                             
                            







