Как се готви пиле паприкаш
    
    
     
                
            
                 8 Юли 2015
            
            
            39013
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    1 пиле
олио
1-2 моркова
1 домат
малко доматно пюре
1 глава лук
няколко червени пиперки
червен пипер
магданоз
черен пипер
сол
400-500 гр. картофи
 
Нарежете пилето на парчета. Изпържете в добре загрятото олио ситно нарязания лук, добавете нарязаните моркови и чушки, а след това - месото. Посолете на вкус и залейте с половина чаша вода. Задушавайте така на умерен огън и от време на време добавяйте по малко вода. Когато месото е сварено, добавете една лъжица доматено пюре и малко червен пипер. Нарежете картофите на парчета и ги прибавете в ястието. След това добавете още половин литър вода и варете, докато се сварат картофите. Когато паприкашът е готов, дръпнете от огъня и добавете ситно нарязан магданоз и черен пипер на вкус.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








