Карамелено мляко
    
    
    
                
            
                15 Януари 2014
            
            
            5110
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
4 с.л. захар
2 ч.ч. пълномаслено прясно мляко
 
Сложете захарта в касерола и загрейте на бавен огън, докато се разтопи. Трябва да бъркате често. Щом захарта започне да се карамелизира и стане тъмно кафява на цвят, добавете топлото мляко. С дървена лъжица оберете карамела от дъното на касеролата, докато се разтвори напълно в млякото. Поднесете карамеленото мляко горещо.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








