Картофени ветрила с чесън

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Предястия
Картофени ветрила с чесън
Картофени ветрила с чесън
admin
Добавена от: admin
58187
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

4 бр. картофи
4 скилидки чесън
зехтин или олио
сол, черен пипер
зелени подправки на вкус

Измийте и нарежете на филийки картофите, но не до края, като внимавате да не се разделят напълно. Нарежете на ситно чесъна и го поставете между получилите се филийки. Сложете картофите в тава, поръсете леко със зехтин, сол, черен пипер и смес от любимите ви подправки (например розмарин, чубрица, босилек, магданоз, шарена сол, самардала...) и печете на 180 С за около 40 минути. По желание можете да сложите и други подправки, колкото искате и които ви харесват. Поднасят се топли. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft