Кашкавал пане по италиански

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Предястия
Кашкавал пане по италиански
Кашкавал пане по италиански
admin
Добавена от: admin
25914
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

500 г кашкавал
олио за паниране
черен пипер на вкус
гранулиран чесън на вкус
1/4 ч. л. червен пипер
1/2 ч. л. босилек
1 ч. л. мащерка
2 ч. ч. грис
2 яйца
брашно за овалване 

Охладеният кашкавал се нарязва на филийки, които се изплакват със студена вода. Овалват се в брашно, като излишната част добре се изтръсква. Потапят се в добре разбитите яйца.

Грисът се разбърква с подправките и кашкавалените филии се овалват в него. Пържат се в добре загрято олио. Изваждат се върху чиния със салфетка, която да поеме излишната мазнина.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft