Кебап с горчица
    
    
    
                
            
                 7 Март 2012
            
            
            8675
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	1 кг свинско, телешко или агнешко месо
	сол
	червен пипер
	горчица
	1 дафинов лист
	50 мл олио
	черен пипер
	Месото се нарязва на късчета по желание. Всяко парче се посолява и намазва добре с червен пипер и горчица. Месото се слага в йенска тенджера, поръсва се с черен пипер, добавя се олиото, дафиновият лист и малко вода и се похлупва. Пече се около 1 час във фурна, докато остане на мазнина.
	Поднася се върху плато от сварен ориз.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








