Свежи салати за лятото

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Китайска салата с пиле и зеленчуци
320567

Китайска салата с пиле и зеленчуци

 Продукти:
зеле
краставица
морков
червена чушка
зелена чушка
лук
кашу
соев сос
олио
сол


 Приготвяне:
Олио се загрява в уок (китайски тиган) или тенджера и в него се запържват зеленчуците за 5 минути, като се разбъркват. Махат се от котлона и се добавя малко кашу и соев сос на вкус. Сервира се топла, гарнирана по желание с късчета пържени парченца пилешко месо.

1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11 12
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft