Как се ползва тенджера под налягане

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Когато готвите продукти, които набъбват при варене
360848

Когато готвите продукти, които набъбват при варене

Когато готвите продукти, които набъбват при варене или образуват силна пяна, течността в тенджерата трябва да бъде най-много да е до 1/3 от височината и . това се отнася за : зрял фасул, леща, грах, ориз, тестени изделия, спанак и др.

1
2
3 4 5 6 7
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft