12 Декември 2011
                
                78082
            
                                                                        Какво е дисбиоза
                                                                                                Какво представляват пребиотиците
                                                                                                Какви са функциите на пребиотиците в тялото
                                                                                                Какви пребиотици има в храната
                                                                                                
                            Кои са храните с най-голямо съдържание на пребиотици:
                                                            
                Кои са храните с най-голямо съдържание на пребиотици:
	В таблицата по-долу ще представим  храните с най-голямо съдържание на пребиотици: 
	Храна
	Процентно съдържание на
	пребиотични олигозахариди
	
	Суров корен от цикория                 64,6%
	Суров артишок                              31,5%
	Суров чесън                                  17,5%
	Суров праз                                    11,7%
	Суров лук                                        8,6%
	Сготвен лук                                      5%
	Сурови аспержи                               5%
	Сурови пшеничени трици                  5%
	Пълнозърнесто брашно (сготвено)    4,8%
	Суров банан                                     1%
Още от "Здравни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







