 
                
            
	За коричката:
	8 бисквити грахам, фино натрошени
	4 с.л. масло, разтопено
	1/4 ч.ч. захар
	За пая:
	1 ч.ч. подсладени кокосови стърготини (настърган кокосов орех)
	3 с.л. масло
	1/2 ч.ч. накълцани орехи (други ядки по желание)
	1 ч.ч. подсладено кондензирано мляко
	1/2 опаковка бита сметана
	110-120 гр. крема сирене
	1 кофичка карамелов топинг
	 
	За коричката:
	Смесете бисквитите, разтопеното масло и захарта и притиснете 1/4 от сместа в 4 обли стъклени бурканчета с широк отвор и дебело дъно.
	Поставете бурканите върху плоска тавичка за сладки и печете на 180 градуса за около 6 минути.
	За пая:
	Разтопете маслото в метален съд. Добавете кокоса и накълцаните ядки и гответе сместа, докато леко покафенее. Оставете настрана да се охлади. В дълбока купа смесете крема сиренето и кондензираното мляко и добре ги разбийте. Прибавете битата сметана. Разпределете половината от сместа във всеки от четирите буркана. Наръсете с карамеления топинг (няколко чаени лъжички) и част от сместа с кокос и ядки. Покрийте с останалата смес от крема сирене и сметана. Замразете за около 6 часа. Преди сервиране покрийте с останалата кокосово-орехова смес и наръсете с още карамел.
	 


 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








