Кремсупа от карфиол с домати
    
    
     
                
            
                 7 Февруари 2012
            
            
            10201
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Пуснете накъсания на цветчета карфиол във вряща подсолена вода и го сварете до омекване. След това го пасирайте и прецедете водата, в която е врял. Отделно запържете брашното в маслото и го залейте с прецедената вода. Върнете карфиола, добавете настърганите домати (като заделите няколко резена за украса) и доварете супата още 5-10 мин. Накрая я разредете с млякото и прибавете нарязаните на ситно варени яйца. Поднесете я поръсена с наситнен магданоз и украсена с домат.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








