Кростини по неаполски

вход през zajenata.bg
Кростини по неаполски
admin
Добавена от: admin
10478
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 франзела (достатъчна за 8 дебели филии)
8 филенца аншоа (консерва)
8 филии сирене Моцарела (2 средно големи топки)
2 големи, добре узрели домата
75 гр. масло
Риган
Черен пипер
Зехтин
Сол

Франзелата се нарязва на 8 дебели филии и се намазват тънко с масло. Филенцата аншоа се разрязват на две по дължина. Доматите се разрязват всеки на по четири равни части и се накълцват на едро. Върху всяка филия се слага резен моцарела, а върху него две кръстосани половинки филе от аншоа. Най отгоре се слагат накълцаните домати и се овкусява с риган, пипер и сол. Филийките се подреждат в тава намазана със зехтин и се запичат в предварително загрята фурна на 300°С фурна около 5 - 7 минути.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft