Лесен шоколадов сладкиш без миксер - опитайте, лесно е!
    
    
     
                
            
                 8 Октомври 2015
            
            
            52418
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                1. В купа на огъня слагаме шоколада и маслото да се разтопят. Добавяме захарта и какаото, бъркайки, докато захарта се разтопи. 
2. Оставяме сместа да изстине. След като се охлади, добавяме в нея едно по едно яйцата. След всяко добавено яйце бъркаме добре, докато сместа се изравни. Прибавяме и брашното. 
3. Сместа поставяме в кръгла форма с диаметър 24 см, предварително намазана с маргарин. Печем на 180 градуса 30 минути. 
4. След като изстине, поръсваме сладкиша с пудра захар.
 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








