Лесна пролетна супа
    
    
     
                
            
                 4 Май 2012
            
            
            27385
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	перата от 2 връзки пресен лук
	1 кафена чаша олио
	1 кафена чаша ориз
	3 супени лъжици кисело мляко
	1 чаена лъжичка сол
	магданоз
В 1 л вряща вода се слагат солта, олиото и зелените пера. След това се прибавя изчистеният и измит ориз и се вари около 15 мин. Киселото мляко се разбива и се слага заедно с магданоза, преди супата да се свали от огъня.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








