Лесна рецепта за карфиол с кус-кус на микровълнова
    
    
     
                
            
                 6 Март 2012
            
            
            19893
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
	Смесете карфиола, кус - куса, маслото и бульона в съд за микровълнова фурна. Покрийте съда с капак. Задушавайте 4-5 минути на максимална степен. След като заври, разбъркайте сместа добре, поръсете с кашкавала и върнете в микровълновата за още 5 минути.
	Сервирайте като студена или топла гарнитура.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








