За Жената
                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Рецепти за готвене
                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Десерти
                                                                                                                                                                                    
                                                                                                                
                        Лесно лимонено реване с кисело мляко - нещо сочно и свежо по турски
                                                                                                                                    Лесно лимонено реване с кисело мляко - нещо сочно и свежо по турски
    
    
     
                
            
                 8 Октомври 2015
            
            
            121698
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Едно от най-нежните на вкус реванета, които сте опитвали - направо се топи в устата! 
Най-напред се сварява сиропът, понеже трябва да бъде студен при заливането. 
Разбиват се добре яйцата със захарта. След като станат на пухкава маса, се добавят киселото мляко, олиото, а накрая и сухите съставки. Сместа се прехвърля в тава с размери 32х28 см или кръгла - с диаметър 26-28 см. Пече се в предварително загрята фурна на 175 градуса около 25 минути. Изпеченото реване се нарязва на кубчета и веднага се залива със студения сироп. Оставя се 1-2 часа хубаво да изстине и да поеме течността, преди да се поднесе.
 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








