Лимонада с праскови
    
    
     
                
            
                30 Юли 2014
            
            
            12390
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                В голяма тенджера сложете водата, прасковите и захарта, и поставете на огъня. След като водата заври, варете 3-4 минути, за да омекнат прасковите. 
През голяма цедка изцедете течността в друг съд, а прасковите притиснете добре с лъжица, за да отделите и течността в тях. 
Сложете течността в хладилник да се охлади няколко часа. 
Добавете сока от лимон в прасковения сок и добавете леда. 
Сервирайте лимонадата студена. Украсете с парче праскова, ягоди, нектарини, лимон или череши.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








