Лозови сарми със сирене и лук

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Вегетариански
Лозови сарми със сирене и лук
Лозови сарми със сирене и лук
admin
Добавена от: admin
8717
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Лукът се нарязва на ситно и се задушава в мазнината за 3-4 минути. Добавят се намачканото сирене, накиснатите предварително в малко топла вода стафиди и. Овкусява се с лимоновия сок и пипера (може да се добави и сол, ако сиренето не е достатъчно солено). Плънката се задушава така няколко минути и се дръпва от огъня. Лозовите листа се бланшират във вряща вода до омекване. Отделят се твърдите им части, след което се пълнят с част от плънката и се завиват на сармички. Подреждат се плътно в тенджерка, заливат се с бульон, колкото да ги покрие, и се оставят на тих огън до готовност. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft