Лучена супа със сметана и горчица
    
    
     
                
            
                26 Септември 2013
            
            
            6489
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Обелете лука и го оформете на кубчета. Измийте магданоза и го подсушете. Нарежете хляба на кубчета. В тиган сгорещете зехтина и изпържете в него хлебчетата до златисто. Посолете ги и свалете от котлона. В тенджера сгорещете маслото и изпържете лука, докато леко промени цвета си. Поръсете с брашното и разбъркайте добре. Залейте с горещия бульон. След като кипне, варете 10 мин. на слаб огън. Добавете сметаната и горчицата. Поръсете със захарта и сол. Разбъркайте добре. Гответе още 2-3 минути. Свалете съда от котлона. Нарежете магданоза наситно. Разлейте супата по чиниите. Поръсете с хлебчетата и магданоза.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








