Макаронена мусака с кашкавал

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Паста
Макаронена мусака с кашкавал
Макаронена мусака с кашкавал
admin
Добавена от: admin
17279
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Сварете макароните в леко подсолена вода и ги отцедете. Залейте ги с 50 гр. разтопено масло. запържете брашното с останалата част от маслото, сипете млякото и бъркайте непрекъснато около 10 минути на тих огън до сгъстяване на сместа. Прибавете подправките, разбъркайте и изсипете макароните. Разбийте яйцата с малко сол и половината от кашкавала като за омлет. В намаслена тавичка изсипете пласт макарони, залейте с половината яйца, отново пласт макарони и отгоре разбитите яйца. Наръсете с останалия кашкавал, а отгоре подредете нарязания на кръгчета домат. Поръсете с чубрица/риган и запечете до златисто в нагорещена фурна. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft