Медени пилешки бутчета с чесън
    
    
     
                
            
                 7 Февруари 2012
            
            
            63013
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	4 средно големи бутчета
	3-4 с.л.мед
	2-3 скилидки чесън
	1-2 с.л.соев сос
	подправка за пиле (или микс от любими подправки)
	термоплик за печене
	черен пипер
	сол
Бутчетата се измиват и в тях се правят разрези, така че да поемат добре от маринатата. В купа се смесват медът, чесънът, соевият сос, подправката за пиле и черният пипер. Всичко се разбърква добре и в получената смес се овалват парчетата пилешко месо. Редят се в термоплика и се заливат с 1ч.ч. вода. Пликът се завързва добре и се пекат на 200 градуса до зачервяване. Поднася се с любима гарнитура.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








