Мексиканска бобена чорба

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Супи
Мексиканска бобена чорба
Мексиканска бобена чорба
admin
Добавена от: admin
7314
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

300 г зрял фасул (за предпочитане черен или кафяв)
1 глава лук
пресен джоджен
сол
2 с. л. заквасена сметана
1 с. л. олио
2 скилидки чесън

Бобът се вари до пълно разваряване заедно с лука, нарязан на четири, скилидките чесън и джоджена. Когато стане готов, се добавя сол и се намачква (пасира, като шепа зърна могат да се заделят цели). В друг съд леко се запържва олиото и към него се прибавя пасираният боб (и отделените зърна). Вари се още 10 минути на бавен огън. Сервира се в купички, украсен с малко сметана отгоре

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft