Месно руло по сицилиански

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Месно руло по сицилиански
Месно руло по сицилиански
admin
Добавена от: admin
18774
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

750 г телешка кайма
250 г свинска кайма
1 чаена чаша гъби от консерва
100 г пушен бекон, нарязан на кубчета
1 глава лук, нарязан и задушен в малко масло
2 яйца
сол
черен пипер
галета
белтъкът на 1 яйце

Каймата се омесва с гъбите, лука, бекона и яйцата и се овкусява със сол и пипер. Оставя се да престои 8-12 часа в хладилника. От каймата се оформя дълго руло (подобно на франзела), овалва се в галета, разбития белтък и пак в галета. Пече се в намазана с малко масло или олио тава.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft