Минестроне по милански
    
    
    
                
            
                10 Юли 2012
            
            
            8385
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Накисваме почистения и изплакнат фасул през нощта в студена вода и на следващия ден го сваряваме в същата вода до омекване. Нарязваме на малки кубчета сланината и лука, нарязваме ситно магданоза и градинския чай, целината и зелето нарязваме на ивички, морковите, картофите и тиквичките на кубчета, потапяме за миг доматите във вряла вода, обелваме и ги нарязваме на малки парченца. Стопяваме сланината, прибавяме маслото, лука, целината, моркова и изпържваме. Добавяме фасула, картофите, тиквичките, бульона и задушаваме малко. Последно прибавяме зелето, доматите, ориза, сол и подправките и варим до омекване. Преди поднасяне поръсваме с 2 лъжици настърган пармезан (или ементал). Отделно можем да поднесем настъргано сирене.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








