Мини-банички със сирене и майонеза
    
    
     
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            31501
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	кори - точени, 1 пакет
	яйца - 2 броя
	майонеза - 1 опаковка
	газирана вода - 300 мл
	сирене - 250-300 грама
	 
	Разбийте яйцата. Майонезата размийте с газираната вода.
	Отделяйте по 2 или 3 листа от корите и с помощта на лъжица започнете да ги поливате леко с майонезената смес. След това натрошете малко от сиренето.
	Навийте корите на охлювче и го сложете в леко намазнена тава. Повторете мазането на корите и навиването докато свършат.
	Витите банички се заливат с разбитите яйца и се слагат да се изпекат до готовност. 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








