Млечна баница с кашкавал и сирене
    
    
     
                
            
                13 Февруари 2012
            
            
            114642
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	250 г кори за баница
	100 г масло
	3 бр. яйце
	500 мл прясно мляко
	250 г сирене
	50 г кашкавал
	1 ч.л. сол
Корите се накъсват на дребни парченца и между тях се слагат парченца масло. Запичат се на 180С до бледокафяво, като по време на печенето от време на време се разбъркват, за да се опекат равномерно. Изважда се от фурната, наръсва се със сирене и се залива с разбитите яйца и мляко. Връща се отново във фурната и се пече до готовност. 5 минути преди да се извади се наръсва с настърган кашкавал.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








