Млечно реване
    
    
    
                
            
                15 Февруари 2012
            
            
            102231
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	4-5 яйца
	1/2 ч.ч. пудра захар
	1 ч.ч. брашно
	за сиропа:
	1-1 1/2 ч.ч. захар
	3 ч.ч. прясно мляко
	1-2 ванилии
	 
Разбийте яйцата със захарта. Изсипете брашното и прехвърлете получената смес в намазнена и набрашнена тавичка или форма. Изпечете го в умерено силна фурна до готовност. Отделно сложете млякото на котлона и след като заври, прибавете захарта, бъркайки. Накрая добавете ванилията. Залейте изстиналия сладкиш с топлия сироп и оставете да попие добре няколко часа, преди сервиране.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








