29 Ноември 2011
                
                164307
            
                                                                        За да не се разкъсат рибите при пърженето
                                                                                                Пържената риба е особено вкусна
                                                                                                Как да се отстрани силната миризма на рибата
                                                                                                
                            Много вкусна става пържената риба в прясно мляко
                                                                                                Преди да пържите риба
                                                                                                Как парчетата риба да не се деформират
                                                                                                Потопeте рибата първо в прясно мляко 
                                                                                                Пържете рибата в силно сгорещена мазнина
                                                                                                Поръсете изпържената пъстърва с бадеми
                                                            
                Много вкусна става пържената риба в прясно мляко
Много вкусна става пържената риба , след като се потопи в прясно мляко, а после се оваля в брашно и се изпържи в силно сгорещена мазнина.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            







