29 Ноември 2011
                
                164316
            Пърженето в тиган е методът за приготвяне на такива класически ястия, При пържене на риба много рядко се използва галета, по-често се ползва царевично или обикновено бяло брашно. По магазините се продават и различни комбинации панировки, които са добре направени, но по правило са доста скъпи.
                            
                        
                                    
                
                                                                        За да не се разкъсат рибите при пърженето
                                                                                                Пържената риба е особено вкусна
                                                                                                Как да се отстрани силната миризма на рибата
                                                                                                Много вкусна става пържената риба в прясно мляко
                                                                                                Преди да пържите риба
                                                                                                Как парчетата риба да не се деформират
                                                                                                Потопeте рибата първо в прясно мляко 
                                                                                                Пържете рибата в силно сгорещена мазнина
                                                                                                Поръсете изпържената пъстърва с бадеми
                                                            
                Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            







