За Жената
                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Рецепти за готвене
                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Ястия с месо
                                                                                                                                                                                    
                                                                                                                
                        Мусака от пържени тиквички - само 4 съставки, но какъв вкус само!
                                                                                                                                    Мусака от пържени тиквички - само 4 съставки, но какъв вкус само!
    
    
     
                
            
                24 Май 2016
            
            
            27894
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    
Каймата се запържва леко и се овкусява по желание.
Тиквичките, нарязани на кръгчета или ленти, също се запържват от двете страни.
В тавичка се подреждат ред тиквички ред кайма, отгоре се завършва отново с тиквички. Добавят се подправки на вкус и мусаката се слага да се пече.
Когато се запече, се разбиват сметаната и яйцата, и мусаката се залива със сместа.
Слага се да се допече още 15 мин.
Ужасно вкусно и бързо!
 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








