 
                
            200 гр. шоколад за готвене, натрошен на малки парченца 
100 гр. бял шоколад, натрошен на малки парченца 
200 гр. масло 
200 гр. кафява захар 
4 яйца 
140 гр. брашно 
50 гр. какао 
200 гр. замразени малини 
 
Загрейте фурната на 180 градуса. Покрийте правоъгълна тавичка с хартия за печене. Разтопете черния шоколад, маслото и захарта на водна баня, като постоянно бъркате. Когато е готово, свалете съда от огъня. 
Добавете яйцата едно по едно в шоколадовата смес, като бъркате непрекъснато. След това добавете брашното и какаото, и отново разбъркайте добре. Добавете половината от малините и белия шоколад. Прехвърлете получената смес в съда за печене. Добавете отгоре останалите малини. Печете на средна скара във фурната около 35 минути. Охладете десерта преди сервиране.


 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








