Негърче - сладкиш с шоколадова заливка
    
    
     
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            449225
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	За тестото:
	1/2 кг брашно
	1 кофичка кисело мляко
	1 с.л. сода бикарбонат
	1 ч.ч. захар
	1/2 к.ч. олио
	1 ч.л. канела
	4 с.л. какао
	За заливката:
	50 мл. вода
	1 ч.ч. пудра захар
	100 г масло
	1 с.л. какао
Време: 50 минути
	Киселото мляко (1 кофичка) се разбива със содата (1 с.л.). Добавят се постепенно захарта (1 ч.ч.) и всички други съставки на тестото при непрекъснато разбиване. Сместта се изсипва в тавичка и се пече в предварително загрята до 180-200 градуса фурна.
	Оставя се да изстине, нарязва се на парчета и се залива с горещата заливка.
	Заливката се приготвя като всичките й съставки се оставят да поврат 3 минути.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








