Неустоими палачинки с халва и шоколадов крем
    
    
     
                
            
                10 Февруари 2015
            
            
            10086
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    За палачинките: 
1 яйце 
2 супени лъжици олио 
малко захар 
щипка сол 
200 мл минерална газирана вода 
2 чаши брашно 
по желание - 1/2 пакетче бакпулвер
халва 
лешников крем 
шоколад за готвене
От продуктите пригответе палачинки по обичайния начин.
Намажете ги с лешниковия крем, а отгоре разпределете парченца халва и навийте палачинките.
В малко мляко разтопете шоколада и с получения крем залейте палачинките.
Ако искате заливката да е лъскава - като глазура, тогава в разтопения шоколад прибавете и малко масло.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








