Орехово-тиквено песто

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Сосове
Орехово-тиквено песто
Орехово-тиквено песто
admin
Добавена от: admin
4157
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

50 г орехови ядки
50 г белено тиквено семе
1 малка глава червен лук
1 скилидка чесън
3 стръка копър
3 стръка магданоз
сокът от 1 лимон
2 с. л. балсамов оцет
3 с. л. зехтин  

Орехите и тиквеното семе се слагат в блендер или в съд, подходящ за пасатор.
Добавят се наситнените лук, чесън, копър и магданоз и се сипват лимоновият сок, балсамовият оцет и зехтинът. Всичко се пасира и сосът се поднася към рибни ястия и предястия с морски дарове.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft