Оризова запеканка с праз и сирене
    
    
     
                
            
                15 Септември 2012
            
            
            14063
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Почистете и измийте праза. Нарежете го на парченца и го задушете в олиото, докато омекне. Добавете към праза ориза с малко вода. Когато набъбне, прибавете доматитеи оставете да се задушават. След като сместа поизстине, сипете сиренето. Разбъркайте всичко, посолете и сложете в тава да се запече във фурната. Пригответе сос от маслото, брашното, прясното мляко и яйцата. Залейте мусаката с него. Накрая я наръсете с кашкавала и галетата и я върнете отново във фурната, докато се зачерви.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








