Палачинки Сникърс
    
    
    
                
            
                 6 Март 2014
            
            
            2406
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    150 гр. брашно
1 яйце
малко сол
100 гр. течен шоколад
50 гр. сурови фъстъци
2 супени лъжици олио
180 гр. сметана
2 супени лъжици захар
200 мл. прясно мляко
200 мл. газирана вода
1 пакетче суха сметана
Разбийте яйцето, солта, захарта, ванилената захар и маслото, постепенно добавете брашното, млякото и газираната вода. Разбийте добре с миксер.
От сместа изпържете палачинки и ги подредете върху чиния.
В отделен съд разбийте сметаната, а в друг съд - сухата сметана. Отделете малко сметана за украса, а остатъка от двете сметани - смесете. В същия съд добавете смлените фъстъци и течния шоколад. С получения крем напълнете готовите палачинки. Украсете със сметана.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








