Панирани топки от хайвер
    
    
    
                
            
                 4 Януари 2013
            
            
            21722
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Хайверът се посолява. Яйцата се разбиват. С лъжица се гребва от хайвера, така че да се получи нещо като топка, и се потопява последователно в яйце, галета, яйце. Пържи се в горещо олио. Готовите панирани топки се отцеждат върху салфетки или домакинска хартия и се поднасят със салата по желание!
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








