Безмесни ястия с картофи

вход през zajenata.bg
119601

Пататник лесна рецепта

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

  • 500 г картофи
  • 200 г сирене
  • 1 глава кромид лук
  • 2-3 стръка джоджен
  • 2 бр. яйца
  • 50 г масло
  • 60 мл олио
  • черен пипер
  • 1 пакет точени кори за баница

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Обелените картофи се настъргват и се смесват с натрошеното сирене, ситно нарязаните лук и джоджен. Прибавят се яйцата, черния пипер и половината от олиото и се обърква добре. В голяма, намазана с олио тава, се слагат 5 листа от корите, като всяка се намазнява. Сместа се изсипва върху намазнените с олио листа и се покрива с останалите листа кори, като отново всяка една се намазва. На най-горната кора се разпределя маслото, нарязано на парчета. Пече се около 30 минути в предварително загрята фурна до 180 градуса, докато от горе пататникът се зачерви.

1
2
3 4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft