25 Януари 2012
                
                1311795
            
                                                                        Диета с елда
                                                                                                Лесна диета с елда
                                                                                                Шведска диета с елда
                                                                                                Пурички от елда с гъбен сос
                                                                                                Диета с елда-10 кг за 1 седмица
                                                                                                Кюфтета от елда и гъби 
                                                                                                
                            Печена елда рецепта
                                                                                                Плънка от елда
                                                                                                Закуска с елда
                                                                                                Кюфтенца от елда
                                                                                                Кюфтета от елда 
                                                            
                Печена елда рецепта
Гъби или нарязани на хапки месо запържвам в тиган с олио. След това слагам в тава, заедно с чаша и половина елда, две чаши вода, сол, черен и червен пипер, босилек или джоджен. Печем на фурна до омекване и набъбване на елдата .
Още от "Съвети отслабване"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            







