Печени зеленчуци по италиански

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Вегетариански
Печени зеленчуци по италиански
Печени зеленчуци по италиански
admin
Добавена от: admin
19470
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

2 жълти чушки
2 червени чушки
4 средно големи тиквички
1 скилидка чесън
1 връзка пресен босилек
200 гр. моцарела
4 супени лъжици черни маслини без костилки
6 супени лъжици соево масло/зехтин

Разрежете чушките по дължина на половинки, почистете ги от семената и ги подредете в тава за печене. Изпечете ги в предварително загрята фурна на 220 ° C.
 Когато са готови, обелете ги и нарежете на лентички.
Нарежете тиквичките на колелца. Чесъна нарежете на малки парченца. Измийте и подсушете босилека и нарежете листенцата. Моцарелата нарежете на филийки.
Намажете леко подходяща тавичка с мазнина, подредете вътре чушките, моцарелата, тиквичките и маслините. Посолете и поръсете с малко черен пипер. Смесете маслото/зехтина с чесъна и босилека и със сместа залейте зеленчуците. Печете в предварително загрята фурна на 200 ° C 25 - 30 минути.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft