Рецепти за вкусни пилешки дробчета

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешки дробчета в масло
261943

Пилешки дробчета в масло

пилешки дробчета - 800 г, масло - около 100 г краве, дафинов лист, черен пипер - смлян, на вкус, сол - на вкус, горчица - 1 с.л. по желание, магданоз - прясно скълцан

Почистете пилешките дробчета, като ги измиете добре и ги отцедите.

Загрейте малко вода в подходящ съд и сложете дробчетата да се варят до полуготовност със стрития дафинов лист, като водата трябва да изври напълно.

Тогава добавете маслото и разбъркайте. Оставете да се задушават 10 минути или докато са напълно готови.

Накрая добавете подправките и разбъркайте с горчицата. Поднесете дробчетата в масло с прясно накълцан магданоз. 

1 2 3 4
5
6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft