Пилешки късчета с кашкавал и гъби
    
    
    
                
            
                23 Август 2013
            
            
            102255
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	за 1 порция:
	200 г пилешко месо от бутче
	30 г мариновани гъби 
	30 г кашкавал 
	80 мл вода 
	12 мл соев сос
	2 с. л. олио 
	брашно за овалване
	картофено пюре за гарнитура  
Oбезкостеното и почистено от кожата месо се нарязва на късчета. Късчетата се овалват в брашно, след което се поставят в голяма цедка, за да се изтръска излишното брашно. Запържват се до златисто в добре загрятото олио. Добавят се нарязаните на филийки гъби, водата и соевият сос. Тиганът се захлупва, месото се задушава 2-3 минути. Късчетата се сервират гарнирани с картофено пюре. Докато са топли, отгоре се настъргва кашкавал.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








