Пилешко-ананасови шишчета с горчица и мед
    
    
     
                
            
                12 Септември 2012
            
            
            13091
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	4 обезкостени пилешки гърди, без кожа
	1/4 чаша мед (течен)
	1/4 чаша дижонска горчица
	2 с.л. жълта горчица
	1/4 чаша накълцан пресен кориандър
	2 чаши големи парченца ананас (от компот или консерва)
	дървени шишчета
	Нарежете пилешкото на кубчета с размер около 2,5 см. и ги объркайте с меда, двата вида горчица и кориандъра. Покрийте с фолио и оставете в хладилник за поне час (най-добре за цялата нощ). Върху шишчетата нанижете пилешкото и ананаса, като ги редувате, и ги изпечете на загрят грил за 8-10 минути, като обръщате периодично, докато пилешкото се изпече добре (може да ги изпечете и на силна фурна за 15 минути, докато пилешкото е готово).
	 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








