Пилешко вретено с гъби и кашкавал
    
    
     
                
            
                17 Януари 2012
            
            
            200755
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	250 г пилешко филе
	100 г гъби печурки
	50 мл готварска сметана
	20 г кашкавал
	1 бр. яйце
	галета и брашно (за овалване)
Пилешкото филе се начуква и отънява. В тиган леко се задушават нарязаните на филии пресни печурки, сметаната и кашкавалът, докато станат на крем. Изсипват се върху филето и то се завива като вретено. Панира се в брашно, яйце и галета и се пържи 12 минути във фритюрник (250 С). Сервира се върху картофено пюре или с гарнитура от варени зеленчуци.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








