Пирожки със сирене
    
    
    
                
            
                 5 Март 2015
            
            
            100095
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Всички съставки за тестото се смесват добре и се омесва меко тесто. Оставя се да втаса. След това тестото се премесва и се разделя на 10 части. За плънката: сиренето и яйцата се смесват добре. Всяко топче тесто се разточва на кора, намазва се с плънка, сгъва се и отново леко се разточва. Така приготвените пирожки се оставят да престоят 20-ина минути, и чак след това се пържат в сгорещеното олио до зачервяване.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








