Питателна италианска супичка
    
    
    
                
            
                12 Март 2012
            
            
            7206
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
	Почистените и обелени зеленчуци нарязваме на кубчета. Слагаме ги в тенджера заедно с полусварения предварително фасул и задушаваме с малко зехтин на умерен огън за десетина минути. Посоляваме, поръсваме с малко черен пипер, доливаме вода и оставяме на умерен огън да
	кипне. Като поври десетина минути, пускаме макароните. Супата варим още 20 минути до половин час. Преди поднасянето поръсваме с настъргания кашкавал и ситно нарязан магданоз.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








