Изкусителни рецепти за плодови сладкиши

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Плодов сладкиш на пастички
144381

Плодов сладкиш на пастички

1 пакет ронливи бисквити

1 чаена чаша орехи
2/3 пакетче масло
350-400 г обезсолена извара
1 сирене "Крема"
1 и 1/2 чаени чаши захар
ягоди (или друг плод по избор)
1 ванилия
няколко капки ром

• Бисквитите се натрошават на ситно.
• Смесват се с ядките и размекнатото масло.
• Разбърква се добре и се разстила на дъното на правоъгълна тавичка.
• Обезсолената извара, сиренето “Крема” и захарта се разбиват до получаване на пухкава смес.
• Прибавят се смачканите плодове, ромът и ванилията.
• Разбива се до гладка смес, която се изсипва върху блата и се разстила.
• Сладкишът се поставя в хладилник, за да се стегне.
• Преди консумация се украсява с ягоди или се поръсва с какао или шоколадови пръчици.
• Реже се на пастички. 

1 2 3 4 5 6 7
8
9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft