Подправката Кориандър

вход през zajenata.bg
26406

Както и останалите подправки, така и кориандърът е достъпен целогодишно по магазините, доставяйки ни отчетливият си аромат, напомнящ цитрусови кори и градински чай.

Плодът на растението кориандър се състои от две семки, които като се изсушат, се превръщат в парченцата, които използваме за подправка. Когато са сурови семената са жълто-кафеви на цвят с надлъжни ивици. Кориандърът се продава на цели зърна или под формата на прах.

Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft