Полезна супа с целина
    
    
     
                
            
                 9 Октомври 2013
            
            
            15624
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Картофите се обелват и нарязват. Сваряват се в леко в подсолена вода и се пасират. Добавят се нарязаните на кубчета моркови и зеления боб. Супата се подправя със зехтина, черен пипер и сол на вкус. Добавя се целината, нарязана на пръчици, щом морковите омекнат, и се вари още 3-5 мин. Готовата супа се пасира или се оставя с цели парченца зеленчуци - по желание.
Хлябът се нарязва на кубчета, които се запържват в овкусения с подправки зехтин.
Готовата супа се поднася топла или изстудена, гарнирана с кротоните и пресен стрък от целина.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








