Поширани яйца по селски

вход през zajenata.bg
Поширани яйца по селски
admin
Добавена от: admin
31124
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

8 яйца
1 буркан домати
1 ч. ч. сварен зрял фасул (200 г)
1 ч. ч. царевица (200 г)
1 стрък зелен лук
1 зелена чушка
5-6 стръка магданоз
1 ч. л. риган
лют пипер и сол на вкус  

В тенджера се изсипват доматите, лукът (на колелца), чушката (на ивички). Поставят се и подправките. Кипва и се оставя да ври на тих огън 10 минути.
В широк и дълбок тиган се сипват 1/2 л вода, 1 ч. л. винен оцет и сол. Кипва се, огънят се намалява и внимателно се счупват яйцата. Варят се 5-7 минути, след това се изваждат с решетъчна лъжица.
Свареният сос се пасира, прибавят се фасулът и царевицата. В порционна чиния се поставя от горещия сос, а върху него - по две яйца. Сервира се с препечени филии хляб. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft